Soita, tekstaa, whattsappaa, mailaa tai lähetä kirje - me vastataan pikimmiten!

Meidät löytää myös somesta, käy laittaa seurantaan tai mee vakoileen! Jos ajatus kurssille osallistumisesta on hiipinyt edes etäisesti mieleesi, ota rohkeasti yhteyttä! Sinua varmasti kiinnostaa tietää lisää kurssien sisällöstä, ilmapiiristä ja koko projektista.

     

Yhteystiedot

Hanketyöntekijä
Juha Laitila
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
p. 040 2160 860

Hola, mun nimi on Juha. Oon tällänen aika yksinkertaisesti elävä ukkeli. Nautin liikunnasta ja hyvästä safkasta. Erityisesti tykkään retkeillä ja löhöillä riippumatossa, ihmetellen vaihtuvia vuodenaikoja. Mä saan ammennettua voimaa elämääni perheestä, luonnosta ja toisista ihmisistä. Sisäisen kasvun omalla kohdallani on mahdollistanut eritoten yhteisöt ja kaverit. Mulla on intohimo yrittää luoda yhteiskuntaan malleja, jossa nämä asiat olisi läsnä.

Vartuin aikuiseksi Nokialla, ja koulutien huipennus oli Nokian amiksessa jossa valmistuin Sähkömieheksi. Musta ei ikinä tullut sähkömiestä. Sen sijaan päätin lähteä seikkailemaan maailmalle tutustuen vieraisiin kulttuureihin ja vapaaehtoistyöhön. Vuosia myöhemmin palasin Tampereelle suunnitelmana löytää paikka täkäläisestä yhteiskunnasta. Hain ensin Luonto ja -eräopas kouluun Tampereelle, ja myöhemmin suoritin tutkinnon kasvatusalalta. Oon ollut töissä työllistämiskentällä muodostaen kuvaa työttömyyden ilmiöstä ja pohtien uudenlaisia näkökulmia sen hoitamiseksi. Me ihmiset ollaan ajauduttu erilleen toisistamme, ja nyt on hyvä aika yrittää tulla yhteen.

Moikka, mä olen Jenni ja mut löytää useimmiten retkeilemästä, kasvimaalta, käsitöiden äärestä tai ihan vaan lapsiperheen arkea pyörittämästä. Aikaani olen paljon viettänyt viimevuosina luontojärjestössä töitä ja vaapaaehtoistöitä tehden luonnonsuojelun ja ympäristökasvatuksen parissa sekä opiskellen luonto- ja eräoppaaksi. Luonto on tosiaankin mun elämässä tärkeässä roolissa ja oikeastaan kaikki mitä teen, liitty se vapaa-aikaan tai töihin, katson sellasesta näkövinkkelistä, että se on luonnon kannalta kestävää. Ja toki myös niin, että se on hyväksi meille ihmisille.

Ei valitettavasti ole itsestään selvää, että voi tehdä oman arvomaailman mukaisesti työtä ja se on oikeestaa tosi iso motivaattori itselle ollut lähteä rakentamaan tätä hanketta, koska se tuntuu musta tosi väärältä. Työtä ei pitäisi joutua tekemään hinnalla millä hyvänsä, vaihtoehtoja on, kun niiden antaa toteutua ja nimenomaan yhdessä tekemisessä on voimaa! Tää maailma on pullollaan niin monenlaisia mahdollisuuksia, että monesti tuntuu, että oman tien löytäminen on siksikin haastavaa, että on vaikea päättää, mihin suuntaan mistäkin risteyksestä kääntyisi. Itsellenikään oman paikan löytäminen työelämässä ei ole ollut helppoa, mutta hei, tässähän tätä nyt tehdään, oman näköistä juttua, kun siihen on tarpeeksi uskonu ja luottanu! Hyppää sä kans vaikka vähän tuntemattomaankin meidän kanssa ja katotaan mitä siitä syntyy. Mikään ei mee koskaan hukkaan, aina oppii jotain uutta.

Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry
Sarvijaakonkatu 28 ja 30
33540 Tampere